Termékeink


Hőszigetelő szendvicspanelek:

Készpanel Fő profilunk a 30-200 mm vastagságig terjedő rendkívül jó hőszigetelő, hosszú élettartamú, könnyen kezelhető, tisztán tartható szendvicspanelek gyártása, melyeket tetszőleges méretben készítünk, és adunk el.
Ezekből állítjuk elő termékeinket.

Ajtók:

Tetszőleges méretű ajtók: egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló-, lengő-, tolóajtókat készítünk. Ezeket építjük be hűtőkamráinkba, hűtőházainkba, de hagyományos, csempézett, tiszta teret igénylő pl. csontozó- terekhez, húsfeldolgozó helyiségekhez is rendelik, a régi típusú ajtó lecseréléseként. Az ajtók sima, vegyszernek ellenálló felülete könnyen tisztítható, és az ajtóban lévő freonmentes purietánhab jó hőszigetelő.

Hűtőházak, hűtőkonténerek:

Hűtőkamra Hűtőházainkat, hűtőkamráinkat igény szerinti méretben és hőmérsékleten, akár -40oC-ig is előállítjuk. Rendelték már nagyobb áruházakba (Metro, Auchan, Plus, Spar), de éttermekbe, sőt magáncélra is, kisebb méretben. Tudunk bérbe is adni hűtőkonténert pl. rendezvényre, állófogadásra, esküvőre.

Egyéb kamrák:

Keltető-, kelesztő-, tésztaszárító, faszárító kamrákat is gyártunk. A panelek ugyanis nagyon jól viselik nemcsak a hideget, hanem a meleget is. Akár +80oC-t is tudunk biztosítani a helyiségekben.

Egyedi igények:

Egyedi igényeket is teljesítünk természetesen, mindent, amit műszakilag meg tudunk valósítani, pl. többajtós vagy fiókos hűtőkamrákat, készétel-, gyorshűtőt, gyorsfagyasztót, soros vagy tömbösített hűtőkamracsoportokat.

Ugrás a lap elejére